Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ion Dumitrel, locul 13 în topul șefilor de CJ cu depozite în bănci. Nu și-a luat casă, terenuri sau masină, dar a strâns aproape 35000 euro

Publicat

dumitrel

Criza financiară îi determină pe oameni se i-a în considerare tot mai mult opţiunea păstrării banilor „la ciorap”. Din această categorie nu fac excepţie nici reprezentanţii instituţiilor publice care nu se mai aruncă să investescă ci îşi depozitează economiile în conturi bancare. Econtext a realizat un clasament al banilor din bănci deţinuţi de preşedinţii Consiliilor Judeţene. Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba, se regăseşte pe locul 13 în acest top, cu depozite bancare în valoare de 36.611 euro.

În ceea ce priveşte preferinţele exprimate de preşedinţii de Consilii Judeţene, acest lucru a fost ilustrat într-un clasament al banilor din bănci, potrivit declaraţiilor de avere, realizat de Econtext.ro. Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, se află pe locul 13, cu suma de 34.611 echivalent în euro, depusă în conturi bancare.

Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, deține depozite în bănci în lei și valută, în valoare 34.611 euro, o sumă care-l plasează pe locul 13 din clasamentul șefilor de consilii județene din România. Potrivit declaraţiei sale de avere, acesta nu a investit în imobiliare, deţinând doar un singur apartament, nu și-a cumpărat casă sau terenuri și nu are maşini pe numele său sau al soţiei. Alegerea sa a fost să facă depozite bancare, pentru o mai mare siguranţă a păstrării resurselor financiare.

Printre cei mai bogaţi reprezentanţi de administraţii judeţene se numără Aristotel Cancescu din Braşov, cu 3.873.850 echivalent în euro şi Nicuşor Constantinescu, din Constanţa, cu 738.758 de euro, depozite bancare. La polul opus, se află Dumitru Beianu de la CJ Giurgiu şi Ion Cilea de la CJ Vâlcea, cu puţin peste 5.000 de euro, suma obligatoriu de declarat, deţinută în conturi bancare.

Mai multe detalii despre situaţia celorlalţi preşedinţi de Consilii judeţene, găsiţi pe Econtext.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. sorina

    joi, 22.09.2011 at 07:09

    in fiecare luna ne spui chestia asta? Atata poti!

    • mcdonalds

      joi, 22.09.2011 at 09:18

      atita poate Dumitrel:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax