Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ion Dumitrel: „Problema inundaţiilor din Crăciunelu de Jos nu va putea fi eliminată în totalitate”

Publicat

dumitrel

Problemele localnicilor din Crăciunelu de Jos care, aproape în fiecare an, îşi văd casele inundate de apă sunt departe de a se soluţiona. În ciuda faptului că administraţia locală din Bucerdea are în proiect amenajarea unei rigole prin care va fi dirijată apa pentru a nu mai ajunge pe proprietăţile oamenilor, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel este de părere că această situaţie nu va putea fi eliminată în totalitate, deoarece, la fiecare ploaie mai puternică, apa va veni şi din alte direcţii.

Ion Dumitrel consideră că problema inundaţiilor din Crăciunelu de Jos este una mult mai complexă, iar soluţia amenajării unei rigole nu este viabilă pe termen lung. „Apa mai vine şi din alte direcţii şi are legătură cu faptul că au fost astupate şanţurile dn apropierea fostului CAP, după ce terenurile au trecut în proprietate privată. Este nevoie de lucrări de îmbunătăţire funciară”.

Preşedintele CJ Alba a precizat că licitaţia pentru crearea rigolei este finalizată, iar lucrările ar trebui să demareze cât mai curând. Deasemenea, edilii judeţeni au în proiect şi transformarea drumului comunal care face legătura dintre Crăciunelu de Jos şi Bucerdea Grânoasă în drum judeţean şi amenajarea unor alte rigole pentru redirecţionarea apei. Totuşi, după cum a declarat Ion Dumitrel, problema inundaţiilor nu va putea fi eliminată momentan în totalitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax