Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ion Dumitrel rămâne președintele Consiliului Județean Alba. A obținut 15.733 de voturi, în urma rezultatelor parţiale

Publicat

dumitrel

Ion Dumitrel, candidatul PDL Alba la localele din acest an, rămâne în continuare președintele CJ Alba. După o luptă la sânge și ore întregi de numărat voturi, Dumitrel a reușit să îl întreacă pe candidatul USL, cu peste 3.300 de voturi, aşa cum arată rezultatele parţiale ale alegerilor.

Realizările prim-președintelui PDL Alba la conducerea Consiliului Județean au convins și în acest electoratul că Ion Dumitrel merită un mandat la conducerea CJ Alba. Acesta a reușit să îl depășească la număr de voturi pe principalul său contracandidat, liberalul Teodor Atanasiu.

Situația nu este încă certă la Consiliul Județean Alba. La sediul PDL, numărătoarea paralelă continuă dar potrivit primelor informații, există șanse mari ca PDL să obțină majoritatea.

Potrivit BEJ, Ion Dumitrel are 15.733 de voturi

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. CRISTINA

    luni, 11.06.2012 at 10:48

    BA,DA PROST E ROMANU,INCA MAI MERGE PE MANA PDL?INCREDIBIL MAI VREM AUSTERITATE CA NE PLACE!MAI TAIATI CA MAI AVETI DE UNDE!!! INCREDIBILLLLL!!!!!!!!!!

    • alex

      marți, 12.06.2012 at 18:02

      @Cristina, este incredibil cat de prost gandesti, austeritatea a stopat-o Ungureanu, roaga-te ca prietenul tau Ponta sa nu se intinda la cheltuieli ca Tariceanu, ca altfel iarasi va fi nevoie

    • @CRISTINA

      marți, 12.06.2012 at 18:33

      Cristina mama, Hava sau Dumitrel au taiat pensiile si salariile? Sunt cumva deputati si senatori, adica cei care au ridicat mana sau nu la mult trambitata austeritate? Eu cred ca nu. Pe ce planeta traiesti fata? Noi acum doua zile am votat primari si presedinti de CJ, nu parlamentari. TREZIREA!

  2. eu...

    luni, 11.06.2012 at 11:42

    15.000 de voturi inseamna foarte putin pentru judet….Poate 150.000 voturi.

  3. marius

    luni, 11.06.2012 at 16:48

    Daaaaaaaaaa mare prost e romanu ca a votat USL,credeti ca va aduce lapte si miere,sunt toti niste hotiii,au votat USL toti cei care asteapta sa le pice para malaiata,cei care nu fac nimic asteapta doar ajutoare sociale si salarii mai mari pt ce care lucreaza la stat(zic la stat pt ca asta fac STAU sa se termine programul fara sa faca nimic) mare prostieeee

  4. anonim

    luni, 11.06.2012 at 22:19

    Analiza urmeaza. Cu asa conducatori USL slabi nici nu e de mirare ca PDL a avut cel mai bun rezultat din tara. Cu un TRADATOR traseist, dl. Calin Potor la primaria Alba Iulia si un candidat de presedinte CJ Alba stabilit in apartamente de lux in Bucuresti si inexistent printre oameni, inconjurat doar de pupincuristi, dl. T. Atanasiu, rezultatul vine ca un rezultat al puturoseniei lor si a faptului ca sunt interesati doar de ciolan. Totusi pt toamna speram sa fie alti presedinti USL. Rusine si Demisie de onoare Domnilor!

  5. C.D.

    marți, 12.06.2012 at 17:36

    Era de asteptat sa castige
    Dumitrel presedintia Consiliului judetean, dar ce se mai bucura prietenul sau pref. Simedru, un vechi si fidel colaborator ascuns al PDL aripa Dumitrel, de aceasta situatie. Oare cum va juca , data fiind situatia actuala a rezultatelor alegerilor acest domn, mai ales ca postul de prefect apartine psd ului? Raspunsul este simplu, din cate il cunoastem ca un politician perfid care lucreaza doar pentru propriile interese, va incerca sa vanda o parte din ceea ce se cuvine pnl ului psd ului.
    Ceea ce nu stie insa acest domn himerit Simedru, este ca el e una din victimele actualei puteri, o persoana ahtiata dupa putere, care va fi manipulat de altii, fara sa realizeze asta.
    Asta e viata!

  6. cd

    marți, 12.06.2012 at 17:38

    Asta e!

  7. noni

    miercuri, 13.06.2012 at 00:12

    Am stat cu sufletul la gura, era sa fac infart vazind cum se intorc comunistii la putere si mai ales acest Atanasiu care nu a facut nimic pentru orasul lui, Cugir, au distrus uzina mecanica, fabrica de masini de spalat,de cusut, impreuna cu toti cei ce au fost la putere de 22 ani.S-a inrosit Romania.Oare de aceea au murit atitia oameni la revolutie ca noi sa mergem cu acest USL=adunatura de ciocoi care fac totul doar pentru interesul lor.Nu sint o iubitoare a PDL-ului dar nu mai vreau creaturile lui Iliescu pe scena politica.Gata cu comunistii! Nu vreu nici PDL-ul dar cei doi Hava si Dumitrel au facut Alba Iulia un oras pe care imi place sa-l vizitez.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax