Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ion Dumitrel, validat de Tribunal pentru cel de-al șaselea mandat de președinte al Consiliului Județean Alba

Publicat

Ion Dumitrel a fost validat de instanța de judecată pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Alba. Este vorba despre o procedură ce a avut loc pe rolul Tribunalului Alba. 

În data de 4 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba au admis cererea formulată de secretarul general al județului Alba. 

Ion Dumitrel este președinte al Consiliului Județean Alba din 2005. Acesta are la activ cinci mandate, iar acum își va începe mandatul cu numărul șase la conducerea județului.

Validarea mandatului vine după ce acesta a câștigat alegerile din 9 iunie 2024. Acesta a obținut peste 51 % dintre voturile valabil exprimate,  adică un număr de 82419 voturi, dublu față de contracandidatul clasat pe locul doi.

”Admite cererea formulată de Secretarul General al Județului Alba (…)  Dispune validarea alegerii domnului Dumitrel Ion din partea Partidului Național Liberal din România în funcșia de Pre?edinte al Consiliului Județean Alba, cu ocazia desfășurării alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din data de 9 iunie 2024.

Dispune comunicarea de îndată a prezentei hotărâri Prefectului Județului Alba și Secretarului General al Județului Alba, care au obligația aducerii la cunoștință publică prin afișarea acesteia la sediul unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Prezenta încheiere poate fi atacată de persoanele interesate cu apel, în termen de 2 zile de la aducerea la cunoștință publică a hotărârii, apelul urmând a se depune la Tribunalul Alba”, se arată în motivarea pe scrut a Tribunalului Alba.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate