Connect with us
Publicitate

POLITICA

Ion Marincaş nu mai este preşedinte al PSRO Alba. Decizie la Biroul Naţional de Conducere al partidului

Publicat

ion marincas Reprezentanţii Partidului Social Românesc (PSRO) anunţă schimbări în conducerea filialei Alba. Ion Marincaş a fost demis din funcţia de preşedinte interimar, pe motiv că ar fi purtat negocieri cu altă formaţiune politică.

Biroul Național de Conducere al PSRO a decis, în ședința din data de 23 februarie 2016, demiterea președintelui interimar al filialei Alba, Ion Marincaș. Totodată, BNC a decis numirea lui Puiu Rață în funcția de conducere, transmite PSRO, într-un comunicat de presă.

“Această decizie a fost bazată pe două motive întemeiate. În primul rând, nivelul de dezvoltare și organizare al filialei PSRO Alba nu corespunde cu obiectivele stabilite de comun acord între conducerea națională și cea județeană. În al doilea rând, conducerea PSRO a luat la cunoștință cu îngrijorare de negocierile purtate de dl. Marincaș cu o altă formațiune politică, în vederea migrării către aceasta. Conducerea PSRO nu tolerează astfel de discuții și de negocieri subterane, mai ales cu partide politice, care, din punctul nostru de vedere, reprezintă un element toxic pe scena politică din România”, precizează reprezentanţii PSRO.

În vara anului trecut, la momentul lansării filialei din Alba a partidului lui Mircea Geoană, organizaţia de partid avea în judeţ peste 300 de membri.

Înainte să intre în PSRO, Ion Marincaş, fost poliţist, a fost la PP-DD. În prezent, este consilier judeţean.

Contactat de Alba24.ro, Marincaş nu a confirmat decizia, precizând doar că au fost discuţii în partid şi va reveni cu detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax