Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ionuț Lupescu a fost prezent la Adunarea Generală a AJF Alba

Publicat

Asociația Județeană de Fotbal a organizat, sâmbătă, Adunarea Generală, întâlnire la care, alături de toți membrii afiliați, au mai participat și Ionuț Lupescu (director general FRF), Ion Dumitrel (președinte CJ Alba), Alin Cucui (vicepreședinte CJ Alba), Ioan Bodea (director executiv CJ Alba).

Pe parcursul Adunării, nu s-a ridicat problema amânării returului din Liga a IV-a, ceea ce înseamnă că programul  returului va fi cel propus de Biroul Executiv (prima etapă – 5 martie). Tot în cadrul aceleiași ședințe, s-a hotărât că prezența pe banca a tehnică a unui antrenor licențiat (minim Licența C-UEFA) va fi obligatorie, în caz contrar cluburile care nu respectă aceste lucruri vor fi sancționate.

Conform președintelui AJF Alba, Sorin Corpodean, este posibil ca fotbalul albaiulian să mai aibă parte de încă un eșalon și anume Liga a VI-a, pentru echipele care nu vor corespunde criteriilor obligatorii de înscriere.

Pe parcursul ședinței au fost acordate și două premii speciale: ”A fost acordat Premiul de Excelenţă, din partea AJF Alba, pentru domnii Ioan Angelo Lupescu, Ion Dumitrel și pentru Școala Generală Șugag (campioană națională la fotbal, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar în anul 2010)”, a declarat Sorin Corpodean.

În partea a doua a ședinței, Ionuț Lupescu a prezentat, membrilor afiliați, materiale cu privire la strategia FRF pentru sistemul competițional, competiția națională a selecționatelor județene de juniori, statistici la nivel de competiții ale seniorilor și juniorilor și multe alte aspecte. La finalul adunării au fost distribuite: 174 mingi oficiale de joc și 480 de mingi de antrenament membrilor afiliați, în baza parteneriatului cu CJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax