Connect with us
Publicitate

SPORT

Ionuț Lupescu va fi prezent la Adunarea Generală a AJF Alba

Publicat

Fostul internațional român, Ionuț Lupescu va participa, sâmbătă, la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal (AJF). Acesta a răspuns prezent invitației făcute de către președintele AJF Alba, Sorin Corpodean.”Eu l-am invitat pe domnul Lupescu, din luna ianuarie, iar el a promis că vine, dacă nu intervine ceva ce să împiedice prezenţa dumnealui la Alba. Pentru noi, prezenţa oricărui reprezentant al FRF la o adunare e o onoare, dar cu atât mai mult ne onorează prezenţa directorului general Ionut Lupescu, care poate împărtăşi multe lucruri, atât din cariera sa de fotbalist, cât şi ca oficial. Cred că domnul Lupescu poate deschide multe orizonturi pentru strategia de viitor”, a declarat Sorin Corpodean.

Președintele AJF a dezvăluit și ceea ce se va discuta sâmbătă, în cadrul Adunării. ”O adunare generală ordinară are o ordine de zi bine stabilită, dar întotdeauna și membrii afiliați au avut libertatea de a-și spune propunerile. Acum, fiind prezenți și cei de la Consiliul Județean, pot fi discuții mult mai ample”, a mai spus fostul arbitru Corpodean.

Un punct arzător ce, cu siguranță, va fi pus în discuție îl cuprinde startul returului de campionat. Din cauza terenurilor impracticabile, este posibil ca startul părții a doua de campionat să fie programat la o dată ulterioară. ”Asta hotărăsc membrii afiliați, dacă se amână returul sau nu. Dacă amânăm, trebuie să programăm o intermediară și este o problemă, pentru că sunt și elevi la școală. Noi, din vară, încercăm să aplicăm o formă de licențiere, o să vedem ce va fi la Adunarea Generală ”, a încheiat Sorin Corpodean.

Adunarea Generală va avea loc la Universitatea ”1 Decembrie 1918”, în amfiteatrul A9 și va începe la ora 11.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax