Connect with us
Publicitate

SPORT

Iosif Luca solicită grila de formare pentru Călin Cristea

Publicat

Transferul lui Călin Cristea la Pandurii pare să aducă bani în buzunare și altor formații și nu numai Unirii Alba Iulia. Gruparea care l-a crescut pe Călin Cristea până la 14 ani solicită o sumă cifrată la aproximativ 4.000 de euro. Clubul care solicită drepturile bănești este Rival Alba Iulia (n.r. – acesta a mai purtat, de-a lungul timpului, denumiri precum Dacia sau Monolit). “Voi face demersurile la FRF și voi depune documentația necesară, iar, conform regulamentului, Unirea va fi nevoită să plătească grila de formare. Nu știu exact suma, dar cred că undeva în jur 3-4000 de euro”, a declarat Iosif Luca (76 de ani), antrenor Rival Alba Iulia.

Nici Călin Cristea nu a uitat vremurile când a început să joace fotbal la Rival. “Nu am cum să uit acea perioadă, când am început să joc fotbal și îmi amintesc cu plăcere de acele vremuri”, a declarat Călin Cristea, mijlocaș la Pandurii Târgu-Jiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax