Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba: 11 permise reținute și amenzi de peste 50.000 de lei date de polițiști, în perioada Crăciunului. Zeci de dosare penale

Publicat

Polițiștii din Alba au dat amenzi de peste 50.000 de lei și au reținut 11 permise de conducere, în perioada Crăciunului. De asemenea, au constatat 37 de infracțiuni.

În perioada 25 – 27 decembrie 2020, peste 180 de poliţişti din judeţul Alba au acţionat, zilnic, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică în județ.

În cele 3 zile, au fost constatate 37 de infracţiuni şi 224 de abateri de natură contravenţională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 53.665 lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au retras 6 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 134 de solicitări ale cetăţenilor, din care 129 au fost făcute prin serviciul de urgenţă 112.

În perioada Crăciunului, în județul Alba, nu au fost înregistrate evenimente negative deosebite, fapte grave, comise cu violenţă şi nici accidente rutiere în urma căreia vreo persoană să-şi piardă viaţa, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax