Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: 18 permise reţinute, amenzi de aproape 100.000 de lei şi infractori prinşi, în minivacanţa de Anul Nou

masina politie

Publicat

Poliţiştii din Alba au reţinut 18 permise de conducere, au dat amenzi de aproape 100.000 de lei şi au depistat persoane date în urmărire. Sunt rezultatele acţiunilor din minivacanţa de Anul Nou.

Peste 150 de poliţiştii din judeţul Alba au acţionat, zilnic, în minivacanţa prilejuită de trecerea în Noul An. În perioada 29 decembrie 2018 – 2 ianuarie 2019, aceştia au utilizat, în medie, 70 de autospeciale, din care 11 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

În ultimele cinci zile, poliţiştii din Alba au constatat 61 de infracţiuni şi au aplicat 246 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 92.570 lei, din care 38 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 198 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 18 permise de conducere, din care 7 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi unul pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/oră, a limitei legale de viteză.

În urma activităţilor de combatere a activităţilor de comercializare ilicită a articolelor pirotehnice, poliţiştii au constatat 7 infracțiuni de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

Totodată, poliţiştii au depistat două persoane care erau urmărite la nivel naţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate