Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: 19 permise reţinute şi amenzi de aproape 50.000 de lei, în minivacanţa de Anul Nou

Publicat

politie rutiera

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, aproape 600 de poliţişti au acționat zilnic, în judeţul Alba, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. Structurile de poliție au intervenit la 208 evenimente, dintre care 196 sesizate prin SNUAU 112, transmite IPJ Alba.

Au fost sesizate 62 de infracţiuni, dintre care trei au fost constatate în flagrant delict. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depășește 49.000 de lei.

Pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care două pentru consum de alcool și 57 pentru viteză.

De asemenea, au fost reținute 19 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

„În toată această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente de amploare care să perturbe siguranța și liniștea cetățenilor. Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță”, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax