Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: 388 de şoferi şi pietoni sancţionaţi în trei zile. 18 permise reţinute, amenzi de aproape 100.000 de lei

Publicat

actiune politie

Aproape 400 de şoferi şi pietoni au fost amendaţi, în trei zile, de Poliţia Alba. Amenzile sunt în valoare de peste 98.000 lei. Poliţiştii au reţinut şi 18 permise de conducere.

În zilele de 31 ianuarie, 1 şi 4 februarie 2019, pe durata a câte 4 ore, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, acţiuni punctuale, cu efective suplimentare,  ce au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Poliţiştii au aplicat, în total, 388 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 98.840 lei, din care 71 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză, 96 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 12 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare, 4 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, două pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 9 pentru depăşire, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au verificat şi modul în care se efectuează transportul în regim taxi şi au constatat 4 abateri de natură contravenţională de la Legea 38/2003 care reglementează acest domeniu de activitate.

Totodată, au fost reţinute 18 permise de conducere, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două  infracțiuni la regimul rutier.

foto: arhivă


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, amendat pentru un apel fals la 112. Avea nevoie de un mijloc de transport

Publicat

jandarmi 2

Un bărbat din Alba s-a ales cu o amendă în valoare de 500 de lei, pentru apel fals la 112, în data de 20 mai. Jandarmii s-au deplasat în zona indicată de apelant, unde bărbatul spunea că s-a rătăcit împreună cu un grup de turiști. Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, în momentul când jandarmii […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cinci bărbaţi amendaţi de jandarmi la Alba Iulia, după ce şi-au lăsat caii la păscut pe terenul altei persoane

Publicat

cal pasune

Cinci proprietari de cai s-au ales cu amenzi în valoare de 100 de lei fiecare, după ce şi-au lăsat animalele nesupravegheate, iar acestea au intrat pe un teren cultivat cu porumb, în zona şoselei de centură. Prezenţa animalelor a fost semnalată la 112 de administratorul terenului, potrivit Jandarmeriei Alba. Jandarmii au identificat cinci persoane cu […]

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

Vizita Papei Francisc la Blaj, pe 2 iunie: Pelerinii, rugați să ajungă în municipiu până la ora 7:00

Publicat

Pelerinii care vor veni la Blaj în data de 2 iunie 2019 cu autocare, microbuze și autoturisme personale, sunt rugați să ajungă în municipiu până la ora 7:00. Această solicitare vine în urma măsurilor anunțate în 22 mai 2019 de Primăria Blaj, cu privire la accesul pelerinilor în municipiul Blaj în data de 2 iunie […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

EVALUARE NAŢIONALĂ 2019, clasa a VI-a: SUBIECTELE de la testarea de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii

Publicat

subiecte EN VI 2019 Mate stiinte

Ultima probă de evaluare a elevilor de clasa a VI-a în 2019 s-a desfăşurat joi în judeţul Alba şi în ţară. Elevii au susţinut testarea la Matematică și Științe ale Naturii. Elevii au avut 60 de minute la dispoziţie să rezolve subiecte din matematică și din științele naturii, în cadrul testării transdisciplinare. Obiectivul evaluării de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate