Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: 388 de şoferi şi pietoni sancţionaţi în trei zile. 18 permise reţinute, amenzi de aproape 100.000 de lei

Publicat


actiune politie

Aproape 400 de şoferi şi pietoni au fost amendaţi, în trei zile, de Poliţia Alba. Amenzile sunt în valoare de peste 98.000 lei. Poliţiştii au reţinut şi 18 permise de conducere.

În zilele de 31 ianuarie, 1 şi 4 februarie 2019, pe durata a câte 4 ore, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, acţiuni punctuale, cu efective suplimentare,  ce au avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Poliţiştii au aplicat, în total, 388 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 98.840 lei, din care 71 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză, 96 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 12 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare, 4 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, două pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 9 pentru depăşire, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au verificat şi modul în care se efectuează transportul în regim taxi şi au constatat 4 abateri de natură contravenţională de la Legea 38/2003 care reglementează acest domeniu de activitate.

Totodată, au fost reţinute 18 permise de conducere, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două  infracțiuni la regimul rutier.

foto: arhivă


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

MARȚI: Sesiuni de trageri, în poligonul din Miceşti. Atenţionări pentru locuitori

Publicat

Locuitorii din Alba Iulia sunt atenţionaţi că marți, 27 august, se execută sesiuni de trageri în poligonul din Miceşti. Reprezentanții Jandarmeriei Alba au transmis că marți, 27 august, între orele 08.30-16.00 se execută trageri în poligonul de tragere de garnizoană M.Ap.N. Micești – Alba Iulia. În intervalul orar menționat, accesul populației este interzis pe drumurile de acces și […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

26-30 august: Batalionul 136 Geniu „Apulum” organizează tabăra militară pentru copii „Armata, o școală altfel”

Publicat

În perioada 26-30 august, Batalionul 136 Geniu „Apulum” va fi gazda Taberei militare pentru copii „Armata – o școală altfel”. Timp de o săptămână, 31 de elevi de gimnaziu din unități de învățământ din județul Prahova vor avea oportunitatea să parcurgă alături de instructori teme de pregătire diversificate, cu scopul de a-i familiariza cu mediul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

26-30 august: Săptămâna în mișcare, la Aiud. Activități sportive, în fiecare seară, pe Stadionul Municipal

Publicat

„Așa cum ne-am obișnuit, sfârșitul verii vrem să îl petrecem tot împreună, în aer liber, promovând un stil de viață sănătos. În perioada 26 – 30 august, de luni până vineri, între orele 19:00 – 21:00, pe stadionul „Metalul”, vă invităm cu mic, cu mare, să ne bucurăm de finalul acestei veri. Serile vor debuta […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Polițist din Sibiu, antrenor de box, suspect de agresiune sexuală asupra minorilor. A fost plasat în arest la domiciliu

Publicat

noapte

Un polițist de la IPJ Sibiu, G. I., care era și antrenor de box, a fost plasat în arest la domiciliu fiind suspect de agresiune sexuală și corupere sexuală de minori. Mai exact, din poziția de antrenor de box, potrivit procurorilor care anchetează cazul, în timpul antrenamentelor, bărbatul ar fi atins fără voia lor mai […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate