Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba: 70 de permise reținute într-o săptămână. Peste 1.700 de șoferi și pietoni amendați în județ

Publicat

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 1.700 de amenzi şi au reţinut 70 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere care s-a desfăşurat în săptămâna trecută.   

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 1.763 de abateri de natură contravenţională, din care 913 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 15 pentru depășire neregulamentară, 10 pentru neacordarea de prioritate, 10 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier. Au fost amendați și 47 de pietoni.

Au fost reţinute 70 de permise de conducere, retrase 44 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate 13 infracţiuni la regimul rutier.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 216.920 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax