Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Amenzi de peste 10.000 de lei şi trei permise reţinute, în ultimele 24 de ore

Publicat

actiune politia

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 41 de evenimente, au aplicat 54 de amenzi şi au constatat 20 de infracţiuni. În perioada imediat următoare, acţiunile pentru creşterea siguranţei cetăţenilor vor fi intensificate, transmite IPJ Alba.

În 28 decembrie, poliţiştii din Alba au intervenit la 41 de evenimente, din care 39 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 20 de infracţiuni şi au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.690 lei, din care 8 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 45 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

În urma unor percheziţii şi controale, au fost confiscate peste 20 de kilograme de obiecte pirotehnice.

Au fost reţinute 3 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor fi intensificate pe perioada minivacanţei prilejuită de trecerea în noul an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andreea

    vineri, 29.12.2017 at 17:36

    Am înțeles că articolele de genul acesta sunt cu rol informativ, sau cu scopul de a preveni multe alte probleme din trafic, dar cele mai multe articole publicate de alba24.ro sunt pe această temă; și, din păcate, albaiulienii sunt considerați unii dintre cei mai proşti șoferi. Ca sfat, mai scrieți și ceva de bine. 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax