Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Amenzi de peste 100.000 de lei, date de poliţişti, în weekend. Nereguli constatate

Publicat

politia control trafic

În ultimele trei zile, poliţiştii din Alba au intervenit la 96 de evenimente, din care 86 solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112, au aplicat 498 de amenzi şi au constatat 28 de infracţiuni, transmite IPJ Alba. 

Au fost constatate 28 de infracţiuni şi au fost aplicate 498 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 114.00 lei, din care 34 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 438 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 28 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care 4 pentru consum de alcool şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor, vor continua.

De exemplu, duminică, în jurul orei 6.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe DN 7, pe raza comunei Şibot, l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,50 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citeşte şi Şofer de autobuz, prins la Mihalţ, sub influenţa alcoolului. În autovehicul se aflau 25 de pasageri

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax