Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba cumpără un simulator auto după ce polițiștii mai tineri au avariat mai multe autospeciale. Vor învăța să conducă defensiv

Publicat

politia rutiera

Polițiștii tineri care au fost încadrați în ultimii ani în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, au deteriorat mai multe autospeciale de poliție. 

Acest fapt este admis de reprezentații IPJ Alba, într-un proiect de hotărâre către consilerii județeni, prin care polițiștii cer un simulator auto. 

Mai exact, avarierea autospecialelor de poliție de către agenții mai tineri este pusă de șefii IPJ Alba pe seama lipsei de experiență a noilor agenți, în ccee ce însemană conducere defensivă.

Drept urmare, IPJ Alba a cerut achiziționarea unui simulator auto, unde polițiștii tineri să învețe cum să conducă defensiv.

”(…) de asemenea se constată faptul ca in ultimii ani, au fost deteriorate multe autospeciale din dotarea IPJ Alba, acest fapt datorându-se atât lipsei spaţiului propriu pentru instruirea poliţiştilor în domeniul conducerii autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară şi defensivă, cât şi a lipsei de experienţei poliţiştilor în ceea ce priveşte conducerea pe drumurile publice şi mai ales specializarea acestora în conducerea prioritară şi defensivă, datorită numărului mare de tineri încadraţi în poliţie în ultimii ani.

În concluzie, Biroul Pregătire Profesională din cadrul I.P.J. Alba necesită înzestrarea cu un autovehicul cu aceste caracteristici constructive (pick-up sau break) şi cu un Simulator Auto”, au precizat reprezentații IPJ Alba, în cererea de achiziționarea a sistemului.

Simulatorul auto costă 125000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

 1. DMP

  joi, 10.08.2023 at 10:28

  Sa le puna roti ajutatoare la masini poate se descurca …

 2. Citizen

  joi, 10.08.2023 at 11:26

  ….sau la biciclete….

 3. Petru

  joi, 10.08.2023 at 15:37

  Lapte cu biberonul. Pe când și schimbarea pampersului .

 4. Sorin

  vineri, 11.08.2023 at 18:16

  Să le angajeze șoferi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax