Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

IPJ Alba: De LUNI, înscrieri la școlile de agenți de poliție. Locuri, program și alte detalii pentru candidații din județ

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliţie Județean Alba anunță că de luni, 15 februarie, candidații din județ și din țară se pot înscrie, timp de 14 zile, pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

La Inspectoratul de Poliție Județean Alba se pot înscrie, pentru a participa la concursul de admitere pentru unul din cele 1.283 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 200 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, doar persoanele care au domiciliul sau reședința în județul Alba.

Vezi ADMITERE MAI 2021: ÎNSCRIERI la şcolile de agenţi de POLIȚIE şi subofiţeri jandarmi, pompieri. LOCURI, CALENDAR, condiții

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recrutează candidați, din județul Alba și pentru admiterea la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” din subordinea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

La înscriere, candidaţii pot opta doar pentru o singură școală postliceală.

Înscrierea candidaților pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție se realizează în perioada 15 – 28 februarie 2021, zilnic, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 10.00-14.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Alba din municipiul Alba Iulia, strada Ion I.C. Brătianu, nr. 1B, jud. Alba, la Serviciul Resurse Umane.

În perioada 18-24 martie 2021, va urma susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice, iar susţinerea probei de verificare a cunoştinţelor se va realiza la data de 27 martie 2021.

Examinarea medicală a candidaților rămași în concurs se va realiza după parcurgerea acestor etape.

În acest an, candidații din județul Alba vor fi repartizați, pentru evaluarea performanței fizice, la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, indiferent de instituția de învățământ aleasă pentru concursul de admitere, potrivit IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax