Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Încă două posturi scoase la concurs, la Poliţia Transporturi Alba. NOUTĂŢI pentru cei care vor să ocupe celelalte 58 de funcţii

Publicat

politisti ordine publica rurala alba Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba aduce în atenţia celor interesați faptul că Secţia Regională de Transporturi Braşov a scos la concurs, pentru încadrare din sursă externă, 15 posturi de agent de poliţie, din care două la Serviciul Judeţean Poliţie Transporturi Alba.

În plus, face cunoscute detalii despre selecţia pentru celelalte 58 de posturi, de la ordine publică şi poliţia rutieră.

Cele două posturi noi scoase la concurs sunt ajutor şef de post la Postul de Poliţie Transport Feroviar Teiuş şi ajutor şef de Post la Postul de Poliţie Transport Feroviar Coşlariu.

Înscrierile la acest concurs se fac tot în perioada 3 – 7 octombrie, în intervalul orar 9.00 – 15.00, dar la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, strada Prundului nr. 10.

Informații suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul I.P.J. Brașov: https://bv.politiaromana.ro secțiunea carieră/posturi scoase la concurs.

În ceea ce priveşte selecţia pentru cele 58 de posturi de la ordine publică – urban şi rural, respectiv poliţie rutieră în judeţul Alba, IPJ transmite că:

Există doar limită minimă de vârstă – 18 ani;

Înălțimea minimă a candidaților este 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați;

Nu este nevoie de cazier judiciar;

Nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu și cele de identitate, candidatul fiind obligat sa le prezinte pe cele originale;

Proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris;

Fișa medicală a cărei valabilitate nu a depășit 12 luni va putea fi valorificată prin efectuarea unui set de analize mai restrâns.

Detalii privind condițiile de înscriere, documentația necesară, probele de concurs, tematica și bibliografia pot fi consultate pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Judeţean Alba, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Vezi şi IPJ Alba: Peste 60 de candidaţi înscrişi în primele două zile, la concursurile pentru cele 58 de posturi cu încadrare directă. LISTA funcţiilor vacante

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax