Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE IPJ Alba: Modificări în funcționarea semafoarelor pentru pietoni la Alba Iulia. Timp de așteptare redus și alte măsuri

Publicat

semafor trecere pietoni

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că au fost luate măsuri privind circulația cetățenilor la trecerile de pietoni prevăzute cu semafor.

”Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus și noile dispoziții legale, Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că, la nivelul municipiului Alba Iulia, a fost redus timpul de așteptare la trecerile pentru pietoni prevăzute cu semafor.

De asemenea, semafoarele de la trecerile pentru pietoni vor funcționa automat, fără ca persoanele să fie nevoite să apese butonul pentru a schimba culoarea acestuia.

Vă rugăm să păstrați o distanță de cel puțin un metru față de alte persoane atunci când așteptati la trecerile pentru pietoni prevăzute cu semafor!”, transmite IPJ Alba.

UPDATE: Primăria Alba Iulia a transmis, sâmbătă după-amiaza, următoarele precizări:

”Modificările vor intra în vigoare începând de duminică, 29 martie. Modificările vizează doar semafoarele pietonale cu buton de comandă; acestea vor funcționa în regim galben intermitent. Celelalte semafoare pietonale vor funcționa, în continuare, programat cu timpi de așteptare scurtați. Perioada de aplicare este durata stării de urgență”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax