Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ ALBA: Numărul accidentelor şi al răniţilor gravi a scăzut în semestrul I. Drumurile cele mai periculoase rămân DN1 şi DN7

Publicat

Potrivit rezultatelor obţinute în primul semestru al anului 2013, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba s- a reuşit reducerea numărului de accidente grave cu 1, de la 55 la 54. Totodată a fost redus şi numărul răniţilor gravi cu 5, de la 58 la 53, dar în schimb s-a menţinut numărul persoanelor decedate în acest semestru, faţă de perioada similară a anului 2012, respectiv 9 decedaţi.

Principalele cauze ale accidenetelor grave au fost:

– viteza neadaptată la condiţiile de drum

– neacordarea prioritate vehicule şi pietoni

– depăşirea neregulamentară

În mediul urban s-au produs 21 de accidente, soldate cu 2 morţi, 20 de gravi răniţi şi 3 răniţi uşor. În mediul rural s-au produs 15 accidenet, soldate cu 2 morţi, 15 răniţi grav şi 10 răniţi uşor.

Drumurile pe care s-au produs cele multe accidente rutiere au fost pe DN1 şi pe DN7, unde au fost 18 accidente, soldate cu decesul a 5 persoane, rănirea gravă a 18 persoane şi rănirea uşoară a altor 11.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax