Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Peste 100 de şoferi verificaţi în trafic, în patru ore. 11 permise reţinute şi amenzi de 28.000 lei

Publicat

politie

Poliţiştii din judeţul Alba au dat aproape 100 de amenzi şi au reţinut 11 permise de conducere, în cadrul unei acţiuni de patru ore, ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice.  

Acţiunea rutieră s-a derulat joi, între orele 16.00 – 20.00, fiind organizată de Serviciul Rutier Alba, cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În cele patru ore de acțiune, poliţiştii au testat cu aparatul etilotest 121 de conducători auto şi au aplicat 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 28.000 de lei, transmite IPJ Alba.

Dintre sancţiunile aplicate, 22 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză, 19 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 3 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare, 4 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, două pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, 4 pentru depăşire, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 11 permise de conducere, au fost retrase patru certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier.

Cele două dosare penale au fost deschise pentru conducători auto opriţi în trafic în Blaj, respective Baia de Arieş.

Un tânăr de 37 de ani, din Blaj, a fost surprins la volanul unui autoturism neînmatriculat, pe strada Păcii din municipiu.

În Baia de Arieş, poliţiştii l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din oraş, în timp ce conducea un tractor care nu era înmatriculat sau înregistrat în circulaţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax