Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba: Peste 1000 de persoane verificate în 48 de ore, pentru respectarea măsurilor în pandemie. Câte au fost sancționate

Publicat

Peste 1000 de persoane au fost verificate pentru respectarea măsurilor impuse în pandemie în județul Alba, în ultimele 48 de ore. Potrivit IPJ Alba, 12 dintre acestea au fost sancționate.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 48 de ore, au fost verificate 349 de persoane aflate în carantină, 70 aflate în izolare și au fost organizate 22 de acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 519 persoane. Alte 75 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 25 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 92 de terase, restaurante, fastfood-uri și 36 de mijloace de transport, din care 20 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 12 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

”Amintim faptul că purtarea măștii de protecție este, în continuare, obligatorie în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transport în comun.

Stimați cetățeni, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta. Acțiunile de control vor continua”, a transmis IPJ Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax