Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Peste 160 de poliţişti pregătiţi să intervină zilnic în vacanţa de Paşte şi 1 Mai. 12 aparate radar pe şosele

actiune politia

Publicat

În vacanţa de Paşte şi 1 Mai, poliţişti din judeţul Alba vor acţiona cu efective suplimentare, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, transmite IPJ Alba. Peste 160 de poliţişti vor fi pregătiţi, zilnic, să intervină în caz de nevoie, iar pe şosele vor fi 12 radare.

Citeşte şi RADARE în ALBA: Locaţiile în care Poliţia Rutieră monitorizează traficul, în minivacanţa de Paşte şi 1 Mai 2019

În perioada minivacanței prilejuită de Sărbătorilor Pascale și Ziua Internațională a Muncii, 1 Mai, poliţiştii din Alba vor fi la datorie, în slujba comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, astfel încât toţi cetăţenii din judeţul nostru să îşi petreacă sărbătorile în linişte.

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Au fost luate măsuri pentru intensificarea acţiunilor astfel că, peste 160 de poliţişti vor fi pregătiţi, zilnic, să intervină pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor. Poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice, arme explozivi substanţe periculoase şi din alte structuri vor acţiona în locurile aglomerate,  în zona lăcaşelor de cult, precum şi în locurile unde se desfăşoară manifestări publice circumscrise Sfintelor Sărbători de Paşti precum şi pe principalele artere rutiere ale judeţului.

În Noaptea de Înviere vor fi intensificate activităţile de patrulare şi se va acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă, vor fi folosite, în medie, zilnic, 70 de mijloace auto, iar pe principalele artere rutiere, poliţiştii vor acţiona cu 12 aparate radar, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea excesului de viteză.

În pragul Sărbătorii Învierii Domnului Isus Hristos, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba urează tuturor cetăţenilor să petreacă în pace şi linişte, alături de cei dragi!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate