Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Peste 200 de şoferi, amendaţi pentru nereguli rutiere. 13 conducători auto au rămas fără permise

Publicat

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au aplicat 276 de sancțiuni contravenţionale, majoritatea pentru nerespectarea regulilor din Codul Rutier. 13 şoferi au rămas fără permise.

În această perioadă, s-a intervenit la 37 de evenimente, din care 31 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Potrivit IPJ Alba, au fost constatate 31 de infracţiuni şi au fost aplicate 276 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 66.585 lei, din care 20 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 239 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar restul la alte acte normative.

Dintre sancţiunile aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 61 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 13 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care două pentru alcool şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 12.748 lei, constând în pomi de Crăciun, articole pirotehnice şi material lemnos.

Vezi şi Firmă din Cugir, amendată pentru comerţ ilegal de brazi. Poliţia a confiscat peste 100 de pomi de Crăciun

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax