Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Peste 250 de amenzi şi 13 permise reţinute, într-o singură zi. Poliţiştii continuă acţiunile pentru siguranţa rutieră

Publicat

actiune politie 1Peste 250 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii din judeţul Alba, într-o singură zi, majoritatea pentru viteză. Acţiunile de creştere a siguranţei rutiere pe arterele rutiere din judeţ continuă.

În 24 de ore, au fost aplicate 284 de sancţiuni contravenţionale, din care 118 pentru depăşirea regimului legal de viteză, 11 pentru depăşiri neregulamentare, 34 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 13 permise de conducere, retrase 7 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier.

În perioada 19-25 septembrie 2016, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii din structurile de ordine publică, acţionează, cu efective suplimentare, pentru creşterea siguranţei rutiere şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Se urmăreşte respectarea regimului legal de viteză, combaterea indisciplinei pietonale şi acordarea priorităţii de trecere pietonilor,  verificarea legalităţii transporturilor de mărfuri şi persoane, combaterea indisciplinei rutiere şi în rândul bicicliştilor şi conducătorilor de atelaje, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax