Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Peste 40 de şoferi amendaţi pentru viteză, în doar şase ore. Acţiune pe DN1, la Mirăslău

Publicat

politia control trafic

În doar şase ore, poliţiştii rutieri din Alba au depistat şi amendat 45 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză. Acţiunea s-a derulat vineri, pe DN1 , între kilometri 413 şi 415, la Mirăslău. Potrivit IPJ Alba, zona este identificată cu risc major de producere a accidentelor având drept cauză viteza excesivă.

Vezi și Metoda prin care şoferii pot păcăli radarul Poliţiei şi camerele pentru rovinietă. Amenda e mult mai mică

În 23 februarie, între orele 7.00 şi 13.00, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Aiud, în colaborare poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au desfășurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive, pe DN 1, între kilometri 413 – 415, la Mirăslău.

În cele 6 ore de acţiune, poliţişti au depistat 45 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză. Alţi 5 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 18.175 lei.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere, din care unul pentru neacordare de prioritate şi unul pentru viteză excesivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax