Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba: Program modificat la ghișeele serviciilor Cazier și Rutier. Precizări despre examinările pentru permis de conducere

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a anunțat joi că programul de lucru la ghișeele serviciilor de la sediul instituției va suferi modificări. Examinările pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere vor fi făcute după-amiaza.

Au fost luate mai multe măsuri, având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV și pentru a evita aglomerarea spațiului comun de primire a solicitărilor, transmite IPJ Alba.

De vineri, 13 martie, la ghișeele Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative, Serviciului Rutier și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, programul de lucru cu publicul va fi următorul:

La ghișeul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative unde se eliberează certificate de cazier judiciar:

– luni, marți și joi  între orele  8.00-12.00

– miercuri între orele 8.00-12.00  și 16.00-18.00.

La ghișeul Serviciului Rutier unde se eliberează permisele de conducere și certificatele de înmatriculare reținute:

–  luni, miercuri și vineri,  între orele 12.00 -16.00 ,

– marți și joi între orele 14.00 – 19.00.

Programul de activitate cu publicul a polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase rămâne același, respectiv:

– marți între orele 09.00 – 12.00

–  joi între orele 12.00 – 18.00.

Totodată, Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că examinările pentru reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere vor fi făcute în fiecare zi de joi, de la ora 17.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax