Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: recomandări pentru prevenirea conflictelor și a consumului de droguri. Acțiuni informative la Zilele orașului Teiuș

Publicat

Polițiști din Alba au fost prezenți sâmbătă la Zilele Orașului Teiuș și au oferit participanților recomandări pentru evitarea implicării în conflicte, siguranța bunurilor, prevenirea accidentelor, a consumului de droguri și alte demersuri pentru siguranță publică.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară, împreună cu cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba, ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia au desfășurat activitățile informativ-preventive în zona de desfășurare a manifestărilor prilejuite de Zilele orașului Teiuș.

Cu această ocazie participanții au primit recomandări, pentru protejarea bunurilor personale, în condiții de aglomerație, pentru evitarea implicării în conflicte și pentru prevenirea accidentelor.

Adolescenții au fost informați în legătură cu consecințele devastatoare ale consumului de droguri și au fost sfătuiți să aleagă grupuri de prieteni care au obiceiuri sănătoase (nu consumă alcool, tutun sau droguri) și nu se abat de la normele sociale.

Totodată, specialiștii Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane au venit în întâmpinarea celor prezenți cu sfaturi pentru prevenirea traficului de persoane.

Pe toată durata manifestărilor polițiștii, alături de jandarmi și polițiști locali au acționat pentru menținerea climatului de siguranță publică, fluidizarea traficului și pentru a asigura un răspuns ferm la orice faptă de natură penală sau contravențională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax