Connect with us
Publicitate

AIUD

IPJ Alba: Se circulă în condiții de vizibilitate redusă pe DN 1, între Sebeș și Aiud. Recomandări preventive pentru șoferi

Publicat

ceata

Pe unele arterele rutiere din județul Alba se circulă în condiții de ceață, joi dimineața, în jurul orei 09:00. Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza și folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor.

Potrivit unei alerte ANM, până la ora 11:00, județul Alba este sub o atenționare de meteorologică, cod galben de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 100 de metri.

Citește și Atenționare COD GALBEN de ceață și polei, în Alba și alte șase județe din țară. Zonele afectate

Potrivit IPJ Alba, la această oră (n.r. – 09:10) nu sunt semnalate probleme deosebite în trafic determinate de acest fenomen meto, se circulă în condiții de vizibilitate redusă sub 150 de metri, pe DN 1 între Sebeș, Alba Iulia și Aiud.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recomandă conducătorilor să reducă viteza, să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor și să evite să acționeze bruscă mecanismele de direcţie și de frânare ale autovehiculului întrucât, pe anumite porțiuni, din cauza temperaturilor scăzute și umezelii asociate ceții, există posibilitatea formării poleiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax