Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Termen prelungit până în 22 aprilie pentru completarea dosarelor de înscriere la concursul pentru 51 de funcţii de ajutor şef post poliţie comunală


Publicat

sediu ipj

sediu IPJ politia albaInspectoratul de Poliţie Judeţean Alba anunţă că a fost prelungit termenul pentru depunerea documentelor la concursul organizat în vederea ocupării a 50 de funcții de ajutor şef de post cu încadrare din sursă externă, respectiv a unui post pentru reîncadrare unui fost poliţist.

“Având în vedere faptul că până la data această dată nu s-a reușit finalizarea activității de completare a dosarelor de recrutare, de către candidați înscriși la concursul de ocupare a 51 de posturi de agent de poliție, prin încadrare, din sursă externă, în scopul asigurării bunei desfășurări a procedurii de concurs, data-limită de completare a dosarelor de recrutare, de către candidații se prelungește, până la 22.04.2016 inclusiv, ora 16.00, cu privire la toate documentele prevăzute în anunțul inițial”, transmite IPJ Alba.

Candidații care au continuat îndeplinirea formalităților de recrutare, după terminarea înscrierilor, sunt rugați să depună toate diligențele pentru a completa dosarele cu restul documentelor din timp, astfel încât să se evite aglomerarea sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, unde se efectuează recrutarea, în ultimele zile programate pentru această activitate, transmite IPJ.

Necompletarea dosarului de recrutare până la data-limită, respectiv 22 aprilie 2016 inclusiv, ora 16.00, va atrage invalidarea candidaturii persoanei aflate în această situație, după această dată nemaifiind acceptată depunerea de documente.

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba s-au prezentat 718 candidaţi care s-au înscris la concursul organizat, în vederea ocupării, din sursă externă, a unui număr de 51 de funcţii de ajutor şef de post, la posturile de poliţie comunale din judeţul Alba (50 – încadrare din sursă externă şi unul pentru reîncadrare unui fost poliţist).ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Focar de coronavirus la DNA Cluj: 6 angajați, infectați cu COVID-19. Clădirea a fost dezinfectată

Publicat

Șase angajați ai DNA Cluj, grefieri și procurori, sunt infectați cu COVID-19, clădirea fiind dezinfectată.

Surse din DNA au declarat că toți angajații au fost testați pentru a se vedea dacă mai sunt și alte cazuri. Ancheta epidemiologică a DSP Cluj a stabilit și contacții celor infectați.

Conducerea DNA Cluj-Napoca a anunțat că au fost luate măsuri de dezinfecție a sediului și a tuturor spațiilor utilizate în comun de angajați.

Sursă: cluj24.ro

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Citeste mai mult
Publicitate

AIUD

UPDATE FOTO VIDEO: Trafic BLOCAT între Aiud și Teiuș, din cauza unui accident. Două persoane au fost rănite

Publicat

Traficul este oprit pe DN 1, joi, în jurul orei 18.00, între Aiud și Teius, din cauza unui accident rutier care a avut loc la kilometrul 404 + 700 m, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

Potrivit polițiștilor, au fost implicate doua autovehicule, respectiv un camion și un autoturism.

O persoana din autoturism a fost rănită și este conștientă.

UPDATE 18.05: 

Accidentul s-a produs în zona Tifra, potrivit reprezentanților ISU Alba. În camion se afla șoferul, iar în autoturism, șoferul și un pasager.

La sosirea echipajului de intervenție, toate persoanele implicate în accident erau conștiente, iar șoferul autoturismului era încarcerat.

Ulterior acesta a fost extras din autoturism de către pompierii militari.

La fața locului s-au deplasat mai multe mașini de intervenție la accidente, ale ISU Alba.

UPDATE ora 18.40:

În urma accidentului au rezultat 2 victime, ambele conștiente, au transmis reprezentanții ISU.

Șoferul autoturismului a fost transportat la UPU Alba de către echipajul SMURD TIM, iar pasagerul din dreapta a fost transportat la UPU Alba.

Foto: ISU Alba

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Ludovic Orban: Nu dorim să impunem nici o nouă restricție, dar acest lucru depinde doar de români

Publicat

Premierul Ludovic Orban le-a cerut cetățenilor să respecte măsurile de distanțare socială și a precizat că Guvernul nu dorește reintroducerea restricțiilor, însă asta, spune el, va depinde doar de cetățeni.

”Nu vreau să vă dau exemple de oameni care erau sceptici în privința virusului, să vă spun ce au pățit.

Nu-mi doresc ca niciun român să afle ce înseamnă acest virus în momentul în care o persoană apropiată sau o rudă se îmbolnăvesc.

Nu ne dorim să reimpunem nici o nouă restricție, dar ca să reușim acest lucru avem nevoie de cooperarea fiecărui român” a declarat Ludovic Orban.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a depus o petiție pentru drepturile muncitorilor români, cu 50.000 de semnături

Publicat

negrescu

Petiția „Drepturi egale pentru lucrătorii români în Uniunea Europeană” a fost depusă la Parlamentul European împreună cu 50.000 de semnături.

Europarlamentarul Victor Negrescu a depus la Parlamentul European petiția „Drepturi egale pentru lucrătorii români în Uniunea Europeană”.

Documentul este însoțit de 50.000 de semnături de susținere. Demersul inițiat de Partidul Social Democrat, cu sprijinul PES activists România, cuprinde o descriere a situațiilor în care drepturile lucrătorilor români au fost încălcate în contextul crizei COVID-19 și solicită demararea unei anchete a instituțiilor europene cu privire la cele întâmplate.

„Această petiție este foarte importantă întrucât prezintă cazuri concrete de încălcări ale drepturilor lucrătorilor români care au condus inclusiv la îmbolnăvirea unora dintre aceștia cu coronavirus.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate