Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Termen prelungit până în 22 aprilie pentru completarea dosarelor de înscriere la concursul pentru 51 de funcţii de ajutor şef post poliţie comunală

Publicat

sediu ipj

sediu IPJ politia alba Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba anunţă că a fost prelungit termenul pentru depunerea documentelor la concursul organizat în vederea ocupării a 50 de funcții de ajutor şef de post cu încadrare din sursă externă, respectiv a unui post pentru reîncadrare unui fost poliţist.

“Având în vedere faptul că până la data această dată nu s-a reușit finalizarea activității de completare a dosarelor de recrutare, de către candidați înscriși la concursul de ocupare a 51 de posturi de agent de poliție, prin încadrare, din sursă externă, în scopul asigurării bunei desfășurări a procedurii de concurs, data-limită de completare a dosarelor de recrutare, de către candidații se prelungește, până la 22.04.2016 inclusiv, ora 16.00, cu privire la toate documentele prevăzute în anunțul inițial”, transmite IPJ Alba.

Candidații care au continuat îndeplinirea formalităților de recrutare, după terminarea înscrierilor, sunt rugați să depună toate diligențele pentru a completa dosarele cu restul documentelor din timp, astfel încât să se evite aglomerarea sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, unde se efectuează recrutarea, în ultimele zile programate pentru această activitate, transmite IPJ.

Necompletarea dosarului de recrutare până la data-limită, respectiv 22 aprilie 2016 inclusiv, ora 16.00, va atrage invalidarea candidaturii persoanei aflate în această situație, după această dată nemaifiind acceptată depunerea de documente.

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba s-au prezentat 718 candidaţi care s-au înscris la concursul organizat, în vederea ocupării, din sursă externă, a unui număr de 51 de funcţii de ajutor şef de post, la posturile de poliţie comunale din judeţul Alba (50 – încadrare din sursă externă şi unul pentru reîncadrare unui fost poliţist).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax