Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

IPJ Alba va funcţiona cu 765 de posturi. Conducerea Inspectoratului a prezentat situaţia disponibilizărilor

Publicat

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba a prezentat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, un raport privind fluctuaţiile de personal ce au avut loc în primul semestru al anului 2011 la nivelul instituţiei şi restructurările survenite reorganizării Poliţiei Române. Astfel, potrivit şefului IPJ Alba, chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea, în cursul lunii iunie a acestui an, au fost radiate 22 din posturile ocupate, astfel încât inspectoratul să se încadreze în numărul indicatorilor bugetaţi, respectiv 765 de posturi.

Prin eforturile depuse de echipa managerială a IPJ Alba s-a reuşit totuşi păstrarea în statutul de funcţii a 790 de posturi, dintre care 765 bugetate, iar restul de 25 nebugetate, reprezentând posturi de specialitate, în prezent vacante. În raportul prezentat marţi se arată că, în primul semestru al anului 2011, au încetat raporturile de serviciu pentru 18 poliţişti, după cum urmează: 2 ofiţeri şi 8 agenţi s-au pensionat, 3 agenţi au solicitat încetarea raporturilor de serviciu, iar 2 ofiţeri şi 2 agenţi au plecat la alte unităţi de poliţie.

În data de 30 iunie, la nivelul IPJ Alba erau vacante 3 funcţii de conducere, respectiv cea de şef Birou Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cea de şef Birou Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Sebeş şi cea de şef la Postul de Poliţie Râmeţ.

La finalul acestei săptămâni, aproximativ 160 de angajaţi ai IPJ Alba vor susţine testele de evaluare profesională.

Reamintim că, la începutul anului 2011, IPJ Alba era prevăzut cu 908 posturi. În urma implementării dispoziţiilor referitoare la restructurarea Poliţiei Române, începând cu 1 aprilie, au fost radiate 96 de posturi vacante, astfel că unitatea de poliţie a rămas cu 812 funcţii, dintre care 597 agenţi, 37 personal contractual. Din numărul total de posturi, doar 773 de funcţii erau ocupate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cetatean

    miercuri, 27.07.2011 at 13:23

    destituirile se vor face doar de la ordine publica si circulatie, adica din randul acelora din strada care lucreaza efectiv cu cetatenul, cei din birouri vor ramane pe aceleasi locuri caldute….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax