Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul fetelor dispărute din Caracal. Polițiștii au găsit rămășițe umane la locuința unui mecanic auto

Publicat

s

Apar noi informații în cazul fetelor dispărute din Caracal. Vineri dimineața, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat de 65 de ani, mecanic auto, care a fost identificat după ce s-au găsit înregistrări video ale camerelor de supraveghere din zonă.

Polițiștii au mers pe fir după ce s-au folosit de datele GPS de pe telefonul tinerei. Poliția atrage atenția cu privire la pericolul urcării în mașinile unor persoane străine.

Citește și Elevă de liceu din Caracal, dată dispărută după ce s-a urcat într-o mașină ”de ocazie”. Este al doilea caz de dispariție din zonă

Mașina bărbatului ar fi fost văzută pe camerele de supraveghere luând la ocazie o tânără. Potrivit gazetanoua.ro, percheziţia domiciliară este defăşurată, la această oră, în Caracal, pe strada Craiovei nr 169.

La domiciliul mecanicului auto ar fi fost descoperite rămășițe umane. La fața locului au sosit și medicii legiști care vor lua probe pentru a stabili dacă rămășițele sunt ale fetei de 15 ani dispărută din Caracal.

Potrivit unor surse din anchetă, poliţiştii ar fi descoperit, în casa unde se efectuează percheziția, oase şi haine.

a

Alte surse din cadrul anchetatorilor susțin că ar fi vorba de trei tinere ucise şi arse în butoaie.

Reamintim că două tinere care locuiesc în apropiere de Caracal au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

 Sursă: romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax