Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎPS Irineu, în vizită la Aşezământul Social „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Aiud. Le-a oferit copiilor cadouri şi iconiţe

Publicat

poza vizita asezamant aiud 2015Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei s-a aflat, vineri, în mijlocul copiilor ocrotiţi în cadrul Aşezământului social-filantropic „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Aiud.

În cadrul vizitei, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost însoţit de consilierul social misionar al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, părintele Nicolae Călin Ignat. ÎPS Irineu a asistat la activităţile zilnice care se desfăşoară în centru şi le-a oferit copiilor cadouri şi iconiţe. În final, el a apreciat munca depusă de angajaţii centrului şi implicarea copiilor în activităţile zilnice şi le-a adresat acestora un cuvânt de îndemn duhovnicesc şi sfaturi pentru a-şi petrece într-un mod frumos vacanţa de vară. Copiii i-au mulţumit ierarhului printr-un mic program artistic interpretând cântece cu mesaj religios.

Aşezământului Social „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Aiud este o structură social filantropică ce face parte din reţeaua socială a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Aşezământul cuprinde o casă de tip familial în care sunt ocrotiţi 18 copii abandonaţi sau orfani, un centru educaţional cu 25 de copii beneficiari din familii sărace, aflaţi în risc de abandon şcolar, şi un serviciu socio-medical de îngrijire la domiciliu pentru 27 de persoanelor vârstnice. Coordonatorul acestui aşezământ social este Părintele Teofil Sas.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax