Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎPS Irineu şi mai mulţi preoţi vor dona sânge. Campanie iniţiată de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia

Publicat

IPS Irineu Arhiepiscop de Alba Iulia

 

În seria evenimentelor și acțiunilor organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în luna martie – “Luna pentru viaţă”, se numără și programul „Susține Viața, donează Sânge”, derulat cu implicarea ÎPS Arhiepiscop Irineu.

“Având în vedere nevoia acută de sânge în unitățile medicale din județul nostru și din întreaga țară, Eparhia Alba Iuliei a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba și îi îndeamnă stăruitor pe creștini să doneze sânge la centrele care le sunt apropiate”, transmit reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Citeşte şi Criză de sânge, grupele A şi AB4, în Alba. Apel de la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia

Prima acțiune din cadrul programului va avea loc marți, 20 martie, începând cu ora 9.30, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba, aflat în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba, unde ÎPS Arhiepiscop Irineu și un grup mare de preoți vor dona sânge “pentru a veni în ajutorul celor aflați în diferite neputințe trupești sau au nevoie de intervenții chirurgicale pentru a se putea bucura pe mai departe de marele dar al vieții, oferit de Dumnezeu”, potrivit surselor citate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax