Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Irina Anghel, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la Forțele Aeriene. De la pasiune pentru zbor la Armată

Publicat

Irina Anghel, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia a fost admisă prima la Academia Forțelor Aeriene de la Brașov. Acesta a avut media de repartiție de 9,56. 

Pasiunea pentru zbor a început de când era mică, iar în timp a început să se materializeze. A obținut licența de pilot de planor și parașutist. Acum va pasiunea pentru zbor va deveni meserie. 

Parcursul Irinei a fost detaliat de reprezentații Colegiului Militar din Alba Iulia.

Visul de a fi pilot a devenit realitate pentru absolventa Irina Anghel. Ea a fost admisă prima la specializarea „Aviaţie piloţi – aeronave cu motoare reactive” din cadrul Academiei Forțelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov. Irina a avut media de repartiție 9,56 și a ocupat astfel primul loc din cele alocate pentru colegiile naționale militare. Ea a demonstrat astfel că în viață nimic nu este imposibil, trebuie doar să încerci.

Pe lângă munca intensă dedicată studiului pe care a depus-o pe perioada liceului, aflându-se mereu printre primii în promoție,

Irina a avut de trecut și teste complexe și riguroase. Și-a dorit atât de mult să zboare încât a urmat cursuri teoretice și practice în cadrul Aeroclubului României, obținând licența de pilot de planor și licența de parașutist. De acum, pasiunea pentru zbor va deveni meserie, una dintre cele mai fascinante.

„Pasiunea mea pentru zbor a început de când eram mică. Un prim pas în a-mi urma visul l-am făcut când am obținut licența de pilot de planor și licența de parașutist. Prin admiterea la Academia Forțelor Aeriene, la specializarea piloți, visul meu poate fi dus de azi înainte la un alt nivel”, a mărturisit Irina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate