Connect with us
Publicitate

SPORT

Irina Maiorescu, vicecampioană la Campionatul Naţional de Semimaraton

Publicat

Duminică s-au desfăşurat, la Baia Mare, finalele campionatului național de orientare sportivă la proba de semimaraton, această probă fiind cea mai lungă și mai dificilă din cadru acestui sport. La această competiție au fost prezenți și 7 sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, pregătiți de Marius Anghel.

Aşa cum era de aşteptat, cel mai bun rezultat a venit din partea sportivei Irina Maiorescu (campioana en-titre a acestei probe), care a reuşit de această dată „doar” medalia de argint, în competiţia senioarelor. În cadrul aceleiaşi categorii, sportiva Andreea Dănilă s-a clasat pe poziţia a şasea.

În clasamentul seniorilor, Bogya Tamas a reuşit doar un loc 4, la doar câteva secunde de medalia de bronz, iar Forin Ţuncu şi Radu Milea s-au clasat pe locurile 7, respectiv 9.

„Din păcate, rezultatele obţinute nu sunt tocmai pe măsura aşteptărilor. Va trebui să regândim strategia pentru perioada următoare în perspectiva Campionatelor de Noapte şi pe Echipe care se vor desfăşura în perioada 27-29 mai la Cluj Napoca. După acestea vom vedea dacă şi care vor fi sportivii cu şanse reale de a reprezenta România la Campionatul Mondial de Seniori din Franţa şi la Campionatele Europei de Sud-Est din Macedonia, urmând să ne concentrăm forţele pentru pregătirea acestora”, a declarat Marius Anghel, antrenor CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax