Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ironia sorţii: Extremistul care l-a spânzurat pe Avram Iancu, detaşat cu serviciul la Abrud ( VIDEO)

Publicat

Celebra zicală din popor „fiecare îşi găseşte naşul” are încă o dată aplicabilitate în viaţa reală. De această dată, cel lovit de ironia sorţii a fost liderul Gărzii Secuieşti, Csibi Barna, cel care, în 15 martie, l-a „spânzurat” pe „crăişorul munţilor”, Avram Iancu, în faţa mulţimii de maghiari care şi-au serbat Ziua, la Miercurea Ciuc.

[media id=235 width=320 height=240]

Csibi Barna a fost detaşat, prin ordin al şefului ANAF, la Administraţia Finanţelor Publice (AFP) Abrud, judeţul Alba. Sorin Blejnar a dispus cercetarea disciplinară a acestuia, invocând principiile care guvernează conduita profesională a funcţionarilor publici. Csibi Barna a fost detaşat la Abrud, pe o perioadă de 6 luni, iar în prezent este cercetat pentru instigare la discriminare, după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita s-a autosesizat în cazul său.

Acesta este angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita, dar se pare că soarta l-a adus direct în inima Apusenilor, acolo unde numele lui Avram Iancu încă mai este rostit cu sfinţenie. În 15 martie, celebrul lider al Gărzii Secuieşti, Csibi Barna, a organizat, în centrul municipiului Miercurea Ciuc, cu aprobarea autorităţilor locale, punerea în scenă a unui „proces” în urma căruia un manechin cu chipul lui Avram Iancu a fost „condamnat la spânzurătoare şi executat”. „Acuzaţiile” aduse lui Avram Iancu au vizat înfăptuirea de crime împotriva umanităţii şi genocidul. Barna a vorbit despre faptele moţilor conduşi de Avram Iancu – Petru Dobra, Axente Sever şi alţii -, „de o cruzime animalicească”, împotriva maghiarilor. Barna a mai afişat nişte desene sub genericul „Din cruzimile valahilor”, „Dumnezeu să fie milostiv cu sufletul lui. Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor”.

În următoarele 6 luni, Csibi Barna va împărţi biroul AFP Abrud cu urmaşii lui Avram Iancu, care vor avea grijă să aibă ” ac de cojocul” liderului extremist.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. gheorghe

    luni, 21.03.2011 at 21:28

    Cum stim noi romanii sa uitam.Cata indarjire la acest secui si nerusinare sa sfideze un neam intreg.

  2. moke

    marți, 22.03.2011 at 19:35

    asta de ajunge in Abrud …….vai steaua lui:))))

  3. gabi cluj

    sâmbătă, 27.08.2011 at 22:50

    ioi .. tucu-i aia verde a lui … cu toporu lu’ Buna :))
    .. no fa bine barna draga si ferestete de barda mea .. sa nu patesti ce o patit … stii U cine stii U cand 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax