Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IȘJ Alba: Peste 12.000 de elevi din mediul rural au primit măști medicale de protecție. A început și achiziția de tablete

Publicat

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Alba anunță că a achiziționat materiale de protecție sanitară necesare asigurării activităților didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat din mediul rural. Achizițiile s-au făcut în cadrul programului național „Educația în siguranță”, aprobat prin Hotărârea 756/2020.

Inspectoratul Școlar Județean Alba a achiziționat și distribuit 172.400 de măști medicale de protecție, dintre care 50.470 măști pentru copii, în cadrul programului guvernamental „Educație în siguranță”.

De asemenea, au fost achiziționați 3.500 litri dezinfectant de mâini și 4500 litri dezinfectant de pardoseli care au fost distribuiți celor 60 de unități de învățământ cu personalitate juridică din mediul rural care au solicitat aceste materiale, unități la care învață peste 12.000 de elevi din ciclul primar și gimnazial, transmite IȘJ Alba.

În baza aceluiași program guvernamental, ISJ Alba a inițiat în SICAP achiziția a 650 de dispozitive electronice necesare asigurării activităților didactice.

”Considerăm că asigurarea condițiilor sanitare de siguranță pentru desfășurarea activităților specifice din domeniul educației este o prioritate a acestui an școlar și suntem permanent alături de cadrele didactice, personalul didactic auxiliar și nedidactic și de elevii din județul Alba” – spun reprezentanții IȘJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax