Connect with us
Publicitate

SPORT

Istvan Szabo se poate întoarce la Voința Sibiu

Publicat

După scurtul” mariaj” cu Unirea Alba Iulia si atacantul Istvan Szabo s-a întors la echipa de la care a plecat, în această vară – Voința Sibiu.

Gruparea sibiană l-a dorit mereu pe Szabo, în vreme ce Alex Pelici, antrenorul sibienilor este bucuros de întoarcerea „fiului risipitor”. ”Szabo este binevenit oricând la Sibiu. I s-a făcut o ofertă şi sperăm să ajungă la o înţelegere cu cei din conducere. Cred că, atât pentru noi, cât şi pentru el, acest transfer este unul benefic. Ar fi fost şi mai bine dacă nu ar fi plecat la Alba Iulia, în vară, a  declarat Alexandru Pelici, antrenor principal Voinţa Sibiu.

Istvan Szabo a reușit să marcheze un singur gol pentru Unirea Alba Iulia, tocmai în meciul cu Voința Sibiu. În această seară, fotbalistul va decide dacă va accepta oferta venită din partea grupării sibiene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax