Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ISU Alba: Aproape 400 de misiuni desfășurate în primele două săptămâni din februarie. Câte intervenții au avut echipajele SMURD

Publicat

În prima jumătate a lunii februarie a anului 2024, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „UNIREA” al județului Alba au intervenit în 391 situații de urgență pentru stingerea incendiilor, acordarea primului ajutor medical calificat, intervenind în sprijinul comunităților în diferite situații.

Potrivit ISU Alba, majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 305 solicitări.

Totodată, salvatorii au acționat pentru stingerea a 18 incendii, precum și în alte 65 intervenții în sprijinul comunităților.

„Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență – fiipregatit.ro dar și de pe noua aplicație DSU”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax