Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ISU Alba: Din 1 ianuarie, solicitările pentru obținerea avizului / autorizației de securitate la incendiu se depun doar online

Publicat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Unirea” al județului Alba a transmis că începând cu data de 1 ianuarie 2024, documentațiile pentru obținerea avizului/autorizației de securitate la incendiu/protecție civilă se vor depune exclusiv online.

„Începând cu data de 1 ianuarie 2024, inspectoratele județene pentru situații de urgență vor primi solicitările din domeniul avizării/autorizării privind securitatea la incendiu/protecție civilă exclusiv în format electronic, pdf sau word, cu semnătură electronică a beneficiarilor sau a proiectanților/verificatorilor/experților tehnici atestați, după caz”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Vezi AICI Ghid Avizare-Autorizare. 

Documentațiile în vederea obținerii avizului/autorizației de securitate la incendiu și protecție civilă pot fi trimise pe adresa de email avizare.autorizare@isualba.ro.

Mai multe informații pot fi obținute pe site-ul ISU Alba, secțiunea Avizare-Autorizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax