Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ISU Alba: Documentațiile pentru avizele şi autorizaţia de securitate la incendiu se depun la sediul de pe A.I. Cuza

Publicat

pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba anunţă că de luni, 23 iulie, s-a schimbat locaţia în care pot fi depuse documentaţiile pentru obţinerea avizelor şi autorizaţiilor pentru securitatea la incendiu şi protecţie civilă, precum şi a acordului pentru focurile de artificii.

„Începând cu data de 23.07.2018, documentațiile pentru obținerea avizului/autorizației de securitate la incendiu și protecție civilă, precum și în vederea emiterii acordului pentru organizarea jocurilor de artificii cu articole pirotehnice se vor depune în intervalul orar 8:00 – 13:00, doar la sediul inspectoratului situat în localitatea Alba Iulia, strada  A. I. Cuza, nr. 10 (ieșirea spre Cluj).

Acest lucru se impune din cauza relocării structurilor inspectoratului care își desfășurau activitatea în clădirea Instituţiei Prefectului din municipiul Alba Iulia, Piaţa I.I.C. Brătianu, nr.1, în sediul inspectotatului situat la adresa mai sus menționată”, precizează ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax