Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ISU Alba, locul 5 la una dintre probele din cadrul Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat de la Târgu Mureş

Publicat

pompier

pompieri Alba Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al Județului Alba a participat, în perioada 23-24 septembrie, la a IV-a ediţie a „Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat”, organizată la Târgu Mureş de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş şi Fundaţia pentru SMURD. Salvatorii din Alba au obşinut locul 5 la proba de acordare a primului ajutor calificat.

La start s-au reunit 9 echipe reprezentative ale inspectoratelor pentru situații de urgență, precum și câte o echipă din cadrul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Republica Moldova, Facultăţii de Pompieri – Academia de Poliţie „A.I. Cuza” și Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” – Boldeşti.

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al Județului Alba a ocupat locul 5 la proba “Acordarea Primului Ajutor Calificat” și locul 9 la proba “Descarcerarea din autovehicule”.

Lotul ISU Alba a fost compus din plt. maj.  Ciprian Stoia (comandant echipaj), plt. maj. Mihai Popa și plt. maj. Gabriel Alexa (servanți descarcerare), plt. maj.  Ioan Ciulic, plt. maj. Sorin Borzescu și plt. maj. Horea Paul (paramedici).

Primul loc al podiumului la proba “Descarcerarea din autovehicule” a fost ocupat de către echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş, iar la proba de “Acordarea Primului Ajutor Calificat”, câștigători au fost reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al judeţului Vâlcea.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax