Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ISU Alba: Măsuri în atenția celor care depun documentații pentru avize, autorizații de securitate la incendiu sau alte cereri

Publicat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență reamintește cetățenilor să evite deplasarea la sediul instituției și să folosească metodele de comunicare online sau prin poștă, pentru depunerea documentațiilor necesare eliberării avizelor, autorizărilor, altor cereri sau sesizări.

Pentru prevenirea/evitarea /limitarea îmbolnăvirii și răspândirii noului Coronavirus (COVID-19), precum și pentru a asigura un nivel adecvat de protecție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Unirea” al județului Alba anunță următoarele măsuri:

”Investitorii/beneficiarii au posibilitatea de a depune documentația în format electronic la adresa de e-mail: avizare.autorizare@isualba.ro.

Toate documentele tehnice aferente solicitărilor de eliberare a avizelor și autorizațiilor de securitate la incendiu și protecție civilă depuse on-line trebuie să fie neapărat însoțite de semnăturile electronice a tuturor factorilor care concură la proiectarea și verificarea proiectului, precum și semnătura electronică a beneficiarului/investitorului.

Se vor soluționa cu prioritate documentațiile care vizează obiective realizate din fonduri europene.

Depunerea/ridicarea solicitărilor de emitere a avizelor/autorizațiilor de securitate la incendiu și protecție civilă se va desfășura în baza unei programări telefonice la numărul: 0258 816 191

Pentru transmiterea petițiilor, cererilor, sesizărilor, reclamațiilor se va apela la metode alternative, care să nu presupună prezența fizică a persoanelor:

prin e-mail: isujab@isualba.ro

prin poștă, la adresa: mun. Alba Iulia, str. A.I. Cuza, nr.10.

Dacă nu puteți amâna vizita în instituția noastră, vă rugăm să respectați recomandările personalului de la Punctul de Control Acces”, transmite ISU.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax