Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ISU Alba: Reguli de respectat în Noaptea de Înviere și în perioada sărbătorilor de Paște, pentru prevenirea incendiilor

Publicat

ISU Alba: Reguli de respectat în Noaptea de Înviere și în perioada sărbătorilor de Paște, pentru prevenirea incendiilor. În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fi la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși. Salvatorii sunt pregătiți să răspundă solicitărilor în cazul producerii unor situații de urgență.

Pentru ca bucuria Sfintelor Sărbătorilor Pascale sa nu fie umbrită de incidente neașteptate, ISU Alba reamintește cetățenilor reguli de respectat.

Reguli de respectat pe timpul slujbelor religioase și în locuințe

  • Credincioșii trebuie să manifeste prudență la utilizarea lumânărilor aprinse. Acestea trebuie ținute la distanță față de haine și păr. Trebuie evitată apropierea acestora de icoane sau obiecte de decor care ar putea lua foc.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

  • La întoarcerea acasă, este important ca lumânările sau candelele aprinse să fie așezate într-un suport incombustibil. Acestea să nu fie amplasate în apropierea hainelor, perdelelor sau a altor textile. Lumânările sau candelele aprinse nu vor fi lăsate nesupravegheate. Evitați deplasarea cu acestea în autovehicule.
  • Lumânările sau alte surse de foc nu vor fi lăsate la îndemâna copiilor, care trebuie supravegheaţi permanent.
  • O atenție sporită va fi acordată și persoanelor vârstnice sau altor categorii vulnerabile asupra modului de utilizare a lumânărilor aprinse, pentru a preîntâmpina situațiile în care viața sau bunurile pot fi puse în pericol.
  • Parcarea autovehiculelor, în apropierea bisericilor, se va face astfel încât să nu blocheze căile de acces și să nu fie împiedicat accesul la hidranții exteriori de incendiu.
  • Asigurarea climatului de securitate pentru cetățeni și furnizarea serviciilor de calitate la solicitările de sprijin primite din partea celor aflați în dificultate rămân obiectivele prioritare ale pompierilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax