Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Amenzi în valoare de peste 56.000 de lei aplicate la firmele din județ. Trei societăți comerciale au fost sancționate pentru munca „la negru”

Publicat

Inspectorii ITM au continuat, săptămâna trecută, seria de controale la firmele din judeţul Alba. În doar trei zile, mai exact în perioada 10-13 iunie, aceștia au aplicat amenzi în valoare de peste 56.000 de lei. Trei firme au fost sancționate pentru munca „la negru”.

Inspectorii ITM au controlat 56 de unități în domeniul relațiilor de muncă și au aplicat 10 amenzi în valoare de 56.300 de lei.

Cu acestă ocazie au depistat trei unități comerciale care aveau muncitori fără forme legale de angajare.

Este vorba despre SC. GAMALACT ALBA SRL Alba Iulia care a fost găsită cu trei persoane fără forme legale de angajare și amendă cu suma de 30.000 lei, S.C. OLTEAN SRL Şilea a fost depistată cu o persoană muncind „la negru” și amendată cu 10.000 lei.

Tot cu o persoană care lucra fără forme legale a fost depistată și S.C. ECCO EXIM SRL Aiud care a primit o amendă de 10.000 de lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 38 de unități și aplicare două amenzi în valoare de 16.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax