Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ITM Alba cercetează două accidente de muncă, după ce doi bărbați au căzut de la înălțime

Publicat

Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, împreună cu polițiștii din Alba și Câmpeni cercetează două accidente de muncă petrecute marţi, în interval de o oră.

Primul incident a fost semnalat Poliției municipiului Alba Iulia în jurul orei 10.27. Oamenii legii au fost informaţi cu privire la faptul că angajatul unei firme care executa lucrări în Cetatea Alba Carolina a căzut de pe o schelă.

Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat că era vorba despre un bărbat de 35 de ani din Aiud, care monta suporți pentru rigips în șanțurile Cetății, în clădirea numită Caponieră. La un  moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut cu schela, suferind leziuni în zona capului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot marţi, Poliția orașului Câmpeni a fost sesizată despre un bărbat care a căzut de la o înălțime de aproximativ 4 metri. Se pare că acesta făcea curățenie la etajul I al unui imobil, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, lovindu-se de pardoseala de beton. Victima, în vârstă de 42 de ani, din Câmpeni, a fost transportată la spital, unde, în urma examinării, a fost diagnosticată cu fractură de femur, rămânând sub supraveghere medicală.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiști împreună cu lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs aceste evenimente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax