Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba, controale la firmele care angajează zilieri. Campanie națională privind verificarea modului de respectare a legii

Publicat

itm alba

În perioada 14 – 19 septembrie, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Alba desfășoară la nivelul județului controale în cadrul unei campanii naționale privind verificarea modului de respectare de către beneficiari a Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri, cu modificările și completările ulterioare. 

Obiectivul campaniei constă în creșterea gradului de conștientizare a beneficiarilor și a zilierilor care desfășoară activități cu caracter ocazional în domeniile stabilite de legiuitor, în ceea ce privește necesitatea aplicării și respectării prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă, diminuarea consecințelor sociale și economice negative care derivă din nerespectarea de către beneficiarii din domeniile controlate a prevederilor Legii nr. 52/2011.

Campania se desfășoară și în contextul modificărilor intervenite, referitoare la registrul electronic de evidență a zilierilor, care se aplică  de la data de 25 iulie 2020, precum și respectarea termenelor de completare și transmitere a registrului, se precizează într-un comunicat al instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax