Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Firma care deţine Cabana „Cerbu” de la Oaşa, amendată pentru „munca la negru”. Inspectorii au găsit o persoană fără forme legale de angajare

Publicat

Firma care deţine Cabana „Cerbu” de la Oaşa, în  Munţii Sebeşului s-a ales cu amendă de 10.000 de lei de la ITM Alba, după ce a fost găsită o persoană primită la muncă fără forme legale de angajare. Săptămâna trecută, inspectorii ITM au dat amenzi în valoare totală deaproape 20.000 de lei pentru nereguli constatate după controale la unităţi din judeţul Alba.

În perioada 4-8 august 2014, au fost controlaţi 43 de agenţi economici, cu un număr total de 1095 de salariaţi. Au fost constatate 66 de nereguli şi aplicate 15 amenzi  în valoare totală de 15.000 lei.

Una dintre acestea a fost amendă de 10.000 de lei pentru muncă la negru:

“Flori & Simi” SRL Şugag – Cabana Cerbu (Baraj Oaşa) – o persoană fără forme legale de angajare.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 25 de unităţi şi aplicate 39 de măsuri, din care cinci avertismente şi o amendă de 3000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax