Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Patru firme amendate cu suma 10.000 de lei fiecare pentru munca nedeclarată

Publicat

Inspectorii ITM Alba au efectuat săptămâna trecută mai multe controale pentru depistarea neregulilor care pot apărea la societățile comercial. Cu această ocazie, patru firme din Alba au fost amendate cu suma de 10.000 de lei fiecare pentru munca nedeclarată. În perioada 18-22 februarie au fost controlate 66 de unități în domeniul relațiilor de muncă.

Cele patru firme amendate de inspectorii ITM sunt S.C. „Bimalex Company” S.R.L, S.C. „Interdax” SRL, Întreprinderea Individuală Vătămăniuc Adrian Constantin și Composesoratul Negraia Pătrânjeni. Fiecare a primit câte o amendă de 10.000 de lei pentru că au primit la muncă câte o persoană fără întocmirea formelor legale de angajare.

În aceeași perioadă au fost controlate 66 de unități în domeniul relațiilor de muncă. În domeniul securității și sănătății în muncă au fost controlate 41 de unități și au fost aplicate două amenzi în valoare de 8.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax